Știri

Cursurile UB se suspendă până în 29 martie 2020

 
 
Picture of Oscar Stănciulescu
Cursurile UB se suspendă până în 29 martie 2020
by Oscar Stănciulescu - Wednesday, 11 March 2020, 11:35 AM
 

DECIZIA CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE DIN 11 MARTIE 2020

Universitatea din București suspendă cursurile și activitatea față în față pe durata 11 martie 2020, ora 14:00 pana la data de 29 martie 2020, ora 24:00. În funcție de evoluția situației perioada poate fi prelungită.

Tutoratul ID-IFR din weekendul 14-15 martie 2020 va fi reprogramat la o dată pe care o vom comunica ulterior.

Cursurile FJSC se vor susține online în acesta perioadă prin mijloace de comunicare electronice la distanță, astfel: la programul ID-IFR suporturile de curs sunt urcate pe platforma edocemus.ro, iar profesorii vor utiliza (acolo unde este cazul și dețin drepturile de autor) aceste materiale și pentru studenții programului cu frecvență prin transmiterea acestor materiale (lecții de curs aferente perioadei de suspendare) pe grupurile de Facebook (inclusiv grupul FJSC și pagina FJSC) sau pe email către reprezentanții studenților în Consiliu, către șefii de an și de grupe. Acolo unde nu există suport de curs electronic vor fi comunicate materiale pdf scanate, materiale video, prezentări ppt sau orice alt material conceput de către cadrul didactic pt cursurile și seminariile aferente perioadei de suspendare. Studenții vor transmite temele la deadline (termenele de predare în multe cazuri au fost deja fixate) fie pe platforma edocemus.ro (studenții ID-IFR), fie individual pe email (studenții IF) către cadrele didactice.

Toate orele care nu se susțin online vor fi recuperate ulterior. Predarea cursurilor online si predarea temelor online se va dovedi cu printscreen.

La nivel de facultate se constituie un Grup operativ al activităților online alcătuit din Decan, conf. univ. Antonio Momoc, Director Departament ID-IFR demisionar, conf. univ. dr. Natalia Vasilendiuc, Director Departament Jrnalism, prof. univ.. dr. Raluca Radu, specialist IT, Oscar Stanciulescu, Prodecan cu studenții, lect. univ. dr. Adriana Stefanel.

Activitatea administrativă (secretariat) continuă în această perioadă. De asemenea, programul de consultații individuale ale profesorilor (mai ales pentru coordonarea lucrărilor de licență, master, doctorat) rămâne deschis.