Știri

Proiectul ROSE - înscriere studenți ID

 
 
Picture of Oscar Stănciulescu
Proiectul ROSE - înscriere studenți ID
by Oscar Stănciulescu - Wednesday, 8 December 2021, 1:03 PM
 

Activitatea de predare și evaluare online generează dificultăți pentru studenți și pentru profesori deopotrivă. Prin eforturi susținute, activități de îndrumare și orientare și prin diverse proiecte profesionale încurajăm profesorii și studenții FJSC să găsească împreună soluții pentru ca învățământul online să nu lase urmări greu de remediat pentru actuala generație și pentru a transforma activitatea de predare online într-o oportunitate reală de dezvoltare profesională. Unul dintre aceste proiecte este ROSE.

Obiectivul principal al proiectului ROSE îl reprezintă sprijinirea și motivarea studenților expuși riscului de abandon în primul an de studii în ciclul de licentă. În această perioadă mentorii/profesorii FJSC care participă la proiect sprijină studenții din anul I (ZI/IF și ID-IFR) în vederea aprofundării materiilor de examen din sesiunea de iarnă. Pentru informații despre criteriile de selecție și înscriere vă rugăm să luați legătura cu dna secretar șef Andreeea Meșteru și cu lect. univ. dr. Mircea Sava: andreea.mesteru@fjsc.ro &mircea.sava@pr.unibuc.ro

Pentru a putea participa la evenimentul din cadrul proiectului dedicat studenților ID, în data de 11 decembrie 2021, vă invităm să completați următorul formular (click pe link-ul de mai jos):