Știri

Accesul pe platforma Edocemus

 
 
Picture of Oscar Stănciulescu
Accesul pe platforma Edocemus
by Oscar Stănciulescu - Thursday, 22 October 2020, 11:35 AM
 

Pentru conectarea pe platforma Edocemus datele de logare au fost trimise până ieri către toți studenții anului I ID și către cei care s-au transferat în acest an la această formă de învățământ în anii superiori. Datele de logare au fost trimise pe adresele de e-mail personale, așa cum au fost trecute în fișa de înscriere. Cu toate acestea, unele adrese au fost greșite și aceste date de conectare nu au ajuns la destinatari.

Așadar, vă rugăm să verificați dacă ați primit mesajul cu datele de logare pe platformă (verificați și folderul Spam). Cei care nu ați primit aceste informații, vă rog să scrieți pe adresa oscar.stanciulescu@fjsc.ro pentru a rezolva situația.

Dacă, la conectarea pe platformă, observați că sunt erori de înregistrare a datelor, puteți corecta acest lucru din pagina de profil care se găsește în contul dvs. Pentru orice alte probleme tehnice - acces la cursuri, probleme de conectare etc. - vă rugăm să contactați administratorul platformei pe adresa de e-mail de mai sus.

Pentru a vă orienta în utilizarea platformei, după ce vă logați, pe prima pagină, mai jos de lista cursurilor, există un mic ghid de utilizare pentru studenți. Vă recomand să parcurgeți acest ghid pentru a vă familiariza cu platforma Edocemus.