Știri

Admiterea la programele de masterat ale FJSC

 
 
Picture of Oscar Stănciulescu
Admiterea la programele de masterat ale FJSC
by Oscar Stănciulescu - Thursday, 11 June 2015, 1:30 PM
 

Pentru absolvenții de studii universitare, FJSC organizează examen de admitere la zece programe de masterat. Admiterea se va face în două sesiuni: iulie și, respectiv, septembrie 2015.

Cele zece programe sunt: Managementul instituțiilor media, Jurnalism Tematic, Jurnalism Politic, Campanii de comunicare în relații publice și publicitate, Comunicare corporativă, Médias, développement et société (program în limba franceză), Producție multimedia și audio-video, Teorii și metode de cercetare în științele comunicării, Media, comunicare publică și globalizare (program în limba engleză), Istoria ideilor, mentalităților și culturii de masă (program nou, organizat în cotutelă de FJSC cu Facultatea de Istorie a Universității din București).

Toate cele zece programe sunt organizate în forma de învățământ de zi (cu frecvență), iar două dintre programe (Jurnalism tematic și Comunicare corporativă) au și forma de învățămînt la distanță.

Mai multe informații despre cele zece programe găsiți în pliantul atasat sau pe site-ul FJSC, la adresa www.fjsc.unibuc.ro.