Știri

Locuri de practică la The Institute & la Primul Cartier Creativ al Bucureștiului

 
 
Picture of Oscar Stănciulescu
Locuri de practică la The Institute & la Primul Cartier Creativ al Bucureștiului
by Oscar Stănciulescu - Tuesday, 25 April 2017, 12:58 PM
 

În perioada 20 - 28 mai 2017, cu ocazia celei de-a cincea ediții a Romanian Design Week, The Institute inaugurează Cartierul Creativ al Bucureștiului. Este vorba de o inițiativă nouă în Capitală în care vor fi implicate instituții de învățământ superior creativ, instituții de cultură, teatre & cinematografe, ateliere, studiouri & agenții, magazine, restaurante, cafenele șihoteluri.

Studenții FJSC vor participa la activitățile și evenimentele ce vor avea loc și vor să realiza diverse interviuri și materiale ce vor fi publicate ulterior.

Studenții care doresc să realizeze practicăla The Institute sunt rugați să trimită un email pe adresa antonia.matei@fjsc.ro până joi, 27 aprilie 2017. O primă întâlnire cu studenții va avea loc după data de 2 mai.

Inițiativa este prima de acest gen din București și va pune în valoare creativitatea și efervescența culturală bucureștene, punând accentul pe una dintre cele mai vibrante și bine conectate zone ale orașului.

Mai multe detalii despre The Institute pot fi găsite aici: http://www.institute.ro/

Mai multe despre Cartierul Creativ găsiți aici: http://www.institute.ro/cartierul-creativ/the-institute-lanseaza-ideea-primului-cartier-creativ-al-bucurestiului-2209.html